- אינו משפיע על טעם המאפה
- ללא שמנים או רכיבים מן החי
- מגיע בגודל A3 וA4
איך זה עובד?
- באמצעות טכניקת טרנספורמציה – יוצקים את השוקולד על ההדפסה. לאחר שהשוקולד נהפך למוצק. התמונה תעבור לשוקולד ותהפוך להיות חלק בלתי נפרד ממנו
- ניתן גם לזלף קצף ביצים על השקף טרנספר המודפס ולאפות בתנור לפי ההוראות
- ניתן גם להניח על השקף טרנספר המודפס בצק סוכר, לאפות בחום נמוך למשך 10 דקות שבסופו התמונה תעבור לבצק
בדרך זו אפשר לייצר ציפויים מיוחדים לעוגות, כמו גם עיטורים מיוחדים לצדי העוגה, עוגיות, קפקייקס ועוד.